Hakkımızda

Hakkımızda
Tüm hemşerilerimizin evine ekmek götürebileceği bir işinin olmasını sağlamak önceliğimizdir. Başta işsiz vatandaşlarımıza iş sağlamak; sonra da kariyer planlarını yaparken gençlerimize yardım etmek, projeler üreterek meslek sahibi olmalarına katkı sağlamak üzere ABİM’i kurduk.

Yerinde istihdam modeli anlayışıyla; iş arayışında olan vatandaşlarımıza, sosyal belediyecilik yaklaşımıyla hizmet vermekteyiz.

ARNAVUTKÖY İSTİHDAM MERKEZİ (ABİM) sıradan bir istihdam merkezi gibi hizmet vermekten daha ziyade, danışanlarına kariyer hedeflerine uygun bir şekilde destek vermektedir.

Arnavutköy halkımızdan her yaş grubuna Kariyer basamağını tırmanmalarında nasıl bir yol izlemeleri gerektiği konusunda destek veriyor, İŞKUR paydaşlığında istihdam başvuru süreçlerinde ne yapması gerektiği gibi önemli bilgileri kendilerine aktarmaktayız.

Başvuruda bulunmak için merkezimize telefon ile ya da internet üzerinden ulaşabilirsiniz.

• Neredeyiz ?

Bizlerle iletişime geçmekten lütfen çekinmeyiniz. Haritada Arnavutköy Belediyesi hakkında daha fazla bilgi edin.
  • Nasıl Bulabilirim ?

İşverenlerde sisteme bilgilerini doldurarak istediği niteliklere sahip takım arkadaşlarını bulabilir ve onlarla hemen iletişime geçebilirler.
  • Neden Kaydolayım ?

Sisteme Kaydolarak sizde daha fazla ilan listeleyebilir, İşverenler tarafından görüntülenebilir ve daha hızlı iş bulabilirsiniz.