Sevgili Hemşerilerim,

İlçe olduğumuz zaman, görev süremiz içerisinde zamanı iyi yönetmek ve ilçemizi daha iyi noktalara taşımak adına ortaya koyduğumuz stratejik plan ve hedefler, düşlediğimiz Arnavutköy’ün oluşmasında belirleyici bir etken oldu. Beş yıllık görev süremiz içerisinde yapacağımız hizmetlerin birçoğunun birer birer gerçekleşmesine şahit olduk.
Hükümetimiz, Büyükşehir Belediyemiz ve Arnavutköy Belediyemizin ilçemizi yakından ilgilendiren konularda yapmış olduğu hizmetler Arnavutköy’ün İstanbul’un yarını olma potansiyelinin tescillenmesine vesile oldu. Vaktiyle, bugünkü gibi rahat ulaşılamayan, merkeze uzak, hizmet alma noktasında sıkıntıları olan bölgemiz; artık İstanbul’un geleceğini belirleyecek projelerde adı geçen, söz sahibi olmaya başlayan ve değeri günden güne daha da artan bir ilçe haline geldi. Sağlıktan spora, ulaşımdan altyapıya kadar her alanda hizmetleri daha çabuk alan bir bölge oldu.
Bu hizmetlerin yanı sıra önemli bir sorun olan; Hadımköy Sanayi Bölgemizin imar planları eskiye nazaran daha iyi bir neticeyle sonuçlanarak meclisimizden geçti. Sanayimizin gelişmesi ve daha uygun koşullarda üretim yapabilmesi için ağırlık verdiğimiz altyapıda ciddi mesafeler kat edildi. Sanayici ve iş adamlarımızın sorunlarıyla yakından ilgilenerek onların ilçemize ve ülkemize katmış olduğu değerin arttırılması yönünde çalışmalar gerçekleştirdik. Üretemeyen yönetilmeye mahkûmdur diyerek, üretkenliğin ve girişimciliğin her zaman yanında yer aldık. İlçemizde istihdamın arttırılması ve işverenlerin kalifiye eleman ihtiyacının karşılanması noktasında önemli adımlar attık.
İşte bu çalışmaların bugün Arnavutköy Belediyesi İstihdam Merkezi ile taçlandığını ve somutlaştığını görmek bizleri ziyadesiyle mutlu etmektedir. Faaliyetlerini internet üzerinden yürütecek olan bu portal ile işverenlerimiz kalifiye eleman ihtiyaçlarını daha çabuk karşılayacaktır. Aynı zamanda iş arayan gençlerimizle işverenler arasında köprü görevi yapacak olan ABİM, ilçedeki istihdamın artmasında da önemli rol oynayacaktır.
İnanıyorum ki, sizlerin katkılarıyla gelecekte Arnavutköy; üretebilme potansiyelini faydaya dönüştürmüş, istihdam sorununu en aza indirmiş, müreffeh toplum idealinde gerçeğe en uygun noktada kendine yer bulmuş ilçelerin başında olacaktır.
Kaliteli bir yaşamı teneffüs ettiğimiz, her zaman bugünü dünden daha iyi olan bir Arnavutköy’de huzurla, sevgiyle ve hep birlikte yaşamak dileğiyle, hepinizi saygıyla selamlıyorum.

Neredeyiz ?

Haritada Arnavutköy Belediyesi hakkında
daha fazla bilgi edin.

Daha fazla

Nasıl Bulabilirim?

İşverenlerde sisteme bilgilerini doldurarak istediği niteliklere sahip takım arkadaşlarını bulabilir ve onlarla hemen iletişime geçebilirler.

Daha Fazla

Neden Kaydolayım?

Sisteme Kaydolarak sizde daha fazla ilan listeleyebilir, İşverenler tarafından görüntülenebilir ve daha hızlı iş bulabilirsiniz.

Daha Fazla
Geçiş